13 november 2011

Med vintern runt hörnet...

...så blev det en otroligt produktiv helg i Skräddarbo. Det var många sista som klarades av. Framförallt att det var sista gången vi var ensamma tillsammans. nästa gång vi åker upp så är vi inte 2 i familjen längre. Man undrar hur det kommer bli, men vi är väldigt lyckliga att vi har tillgång till ett så fantastiskt torp. Alla barn borde ha denna möjlighet. Det är en fantastisk egenskap med Sverige, våra små orter och vår underbara natur.

Vi hade även besök av "Super-Kenneth", "Stålmorfar" (Ni minns han med motorsågen) och "Stålmormor". Det blev väldigt mycket trädgårdsgöra. Vi samlade bland annat ihop allt bråte som bara har legat efter timmermännen som har börjat renoveringen. Det blev en skaplig brasa som brann ett helt dygn. Sista rökpuffarna skådades under morgontimmarna. Jag litar inte riktigt på det eftersom det var Elin som såg dem:).

Vi tog en snabb titt in i Härbret, tydligen så hade vi vid senaste vedlasset trott att vi gjorde någonting väldigt smart när vi bara kastade in all ved huller om buller. Det straffade sig denna gång när vi tydligen skulle ta in de trädgårdsmöbler som skulle in för vintern. Så det var bara att börja stapla. Men det gick fort och blev väldigt bra. Så trädgårdsmöblerna står nu i tryckt förvar.

Vi hade även turen att få låna morfars släp. Det fyllde vi till höjd och bredd med skräp som legat och skräpat lite var stans. Detta var nog det härligaste med hela helgen. Att äntligen bli av med det gamla "golvet", panelen som har suttit i salen men skönast av allt var det nog att bli av med den förbannade parabolen.

Den härliga brasan.

Med plats för en till.

Elins fina plantering.

2 kommentarer:

  1. Vilket fint torp och man längtar verkligen till sommaren när man ser headern...

    Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Ja, visst längtar man..

      Radera