1 februari 2011

Soffan flyttar in!

Förra helgen var vi till IKEA och köpte en bäddsoffa. Det blev lite kämpigt att få upp den för trappen, vilken tur att vi inte köpte en större!
Vi fick också ta oss till Rusta och köpa lite väggfärg. Vi ville ju inte ställa dit soffan utan att väggarna var målade. Vi hann dessvärre inte måla alla väggar som tanken var från början, utan fick nöja oss med dom två som var närmast soffan.
Eftersom golven och listerna är vita och Rusta inte hade så många olika vita färger att välja på var vi rädda att väggfärgen skulle skära sig med färgen på golvet och bestämde oss därför att ta en ljusgrå.

Pappa kom förbi och hjälpte oss att fixa med elen så vi kunde sätta upp en ny spotlampa som vi hade köpt. Blev riktigt fint med lite mer belysning.

Soffan, den låg till vår förvåning i tusen bitar och det var lite mer jobb att skruva ihop den än vi trodde. Men när Linus väl hade börjat skruva kunde han inte stoppas och vi fick åka hem från stugan lite senare än planerat. Det var de värt, vi fick ju se soffan på plats!

Så här såg tapeterna ut innan målning.

Soffan, i delar.

2 kommentarer:

  1. Ett helt nytt rum ju!! Riktig bra blev det! Där ska jag sova!!

    SvaraRadera
  2. När ska du sova där, du vill ju inte åka hemifrån! =)

    SvaraRadera